You are here

Diensten

Vanuit ons pand, gelegen in Neder-Over-Heembeek in het noorden van Brussel, reageren onze ervaren en VCA-gecertificeerde technici zeer snel op al uw verzoeken voor technische interventie in de werkplaats of ter plaatse en voor dringende levering.

 

Onze afdeling “VALVES AUTOMATION” biedt oplossingen en systemen op maat volgens de specificaties van de klant. Deze oplossingen bestaan ​​uit - maar zijn niet beperkt tot - pneumatische, elektrische, hydraulische, elektrohydraulische aandrijvingen, positioneringssystemen, etc. Van de eenvoudige dodemanshendel tot het meest complete bedieningspaneel = wij brengen het voor u in orde.

Ons pand beschikt over een magazijn van 800m², een grote voorraad pneumatische aandrijvingen en toebehoren, een machinewerkplaats voor aanpassingsonderdelen en montage en testbanken. De meest voorkomende referenties worden opgeslagen om aan uw meest dringende verzoeken te voldoen. De combinatie van onze lange ervaring en het kwaliteitsmateriaal dat we al meer dan 40 jaar verdelen in België, stelt ons in staat om u snel en kwalitatief hoogstaand werk op maat aan te bieden.

 

Reeds meer dan 25 jaar zijn wij SAFI distributeur. Prodim beschikt ook over kogel- en vlinderkleppen in PP en PVDF, handmatig of klaar om in een paar uur te worden geautomatiseerd.